Românii şi-au ales noile destinaţii de vacanţă

Cei mai impotanţi jucători din industria turismului românesc şi-au prezentat ofertele în cadrul Târgului Naţional de Turism.
Luni
17.11.2014
Târgul Naţional de Turism organizat la Romexpo a adunat mii de vizitatori şi sute de expozanţi.
 

Peste 270 de expozanţi au participat în perioada 13-16 noiembrie la Târgului Naţional de Turism organizat la Romexpo. Agenţiile de turism au venit cu oferte pentru toate buzunarele, cu reduceri de până la 40% pentru vacanţele din iarnă sau pentru cele din vara anului 2015.

Oficialii agenţiei Mareea au declarat că peste 85% dintre românii prezenţi la eveniment au căutat oferte cu reducere pentru vara anului 2015, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Christian Tour a lansat o ofertă specială, First Minute, pentru sejururile din vara anului 2015 care au putut fi achiziţionate cu un avans de doar 25 euro pe cameră, plata integrală făcându-se cu până la 21 zile înainte de data calătoriei. Valabilitatea ofertei a fost pentru toate destinaţiile din portofoliul tour-operatorului.

Compania aeriană națională a Portugaliei, TAP, a oferit reduceri de până la 15% la prețul biletelor de avion pentru 30 de destinații din Spania, Portugalia, Maroc, Brazilia, SUA, Panama și Columbia.

Clienţii Perfect Tour au putut beneficia de o reducere de până la 80% aplicată unei croaziere de 11 nopţi pe Marea Mediterană, cu un itinerar spectaculos ce ajunge până în apele Oceanului Atlantic, în Tenerife. Plecarea este pe 5 decembrie, la un tarif de 199 euro/persoană indiferent de tipul cabinei, în limita locurilor disponibile.

Printre jucătorii impotanţi din industria turismului românesc care şi-au expus ofertele în cadrul târgului au fost Christian Tour, Eximtur, Happy Tour, J'info Tours, Malta Travel, Mareea Comtur, Perfect Tour, Paralela45. Două dintre acestea funcţionează şi în regim de franciză.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015