"Partenerii Insia pot profita de toate avantajele de a face parte din echipa unui broker internațional” - Alexandra Arsenie, Managerul Insia România.
Joi
18.12.2014
Brokerul internaţional caută profesionişti în asigurări pentru extinderea reţelei de franciză.
 

Intrat pe piaţa din România în 2013, brokerul Insia se pregătește să deschidă noi francize, zonele vizate fiind orașele mari din Centrul și Vestul României. Reprezentanții companiei sunt în discuții avansate cu mai mulți  antreprenori din zonă, care doresc să deschidă un birou de asigurări conform conceptului internațional de franciză Insia. Brokerul pune la dispoziția francizaților toate instrumentele necesare pentru a deschide un birou de asigurări, fără a percepe o taxa inițială.

”În primele 2 luni ale anului 2015 ne pregătim să deschidem înca două birouri în Cluj și Timișoara. Modelul nostru de business se concentrează pe profesioniști în asigurări, care pot oferi consultanță și servicii la standarde ridicate. Partenerii Insia pot profita de toate avantajele de a face parte din echipa unui broker internațional”, a declarat Alexandra Arsenie, Managerul Insia România.

Responsabilul de dezvoltare  națională a francizei Insia, Virgil Stan,  a afirmat „Ne dorim să  identificăm noi parteneri profesioniști, cu care să împarțim aceleași valori morale și cu care să dezvoltăm un business  pe termen lung. Suntem în căutare, în toate orașele din România,  de profesioniști în asigurări care vor să deschidă o franciză sub umbrela Insia. Deja colaborarea cu cele  patru francize deschise în București, Mioveni și Focșani, este excelentă, fiind dovedit succesul modelului nostru de business.”

Insia Europe este cea mai mare reţea de brokeri de asigurări din Europa Centrală şi de Est facând parte din  grupul american Marsh & McLennan. Modelul Insia, a fost lansat  în anul 1992, în Republica Cehă și s-a dovedit un succes de-a lungul anilor, ajungând în prezent la 1500 de francizați cu peste 260 de birouri în Cehia,  Slovacia, Italia și Polonia. Compania a intrat pe piaţa din România în anul 2013, extinzându-se doar prin parteneriate de franciză.

Topul primilor 10 brokeri de asigurări din România este condus de cei de la Safety Broker, companie care dezvoltă de asemenea o reţea de franciză la nivel naţional. Locul 2 este ocupat de cei de la Marsh România, iar poziţia a 3-a de Destine Broker.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe