Rețeaua KFC în România ajunge la 53 de unități, iar rețeaua Pizza Hut atinge 15 restaurante în București și marile orașe.
Marţi
07.04.2015
Cele 2 lanțuri de fast-food au ales unul dintre cele mai frumoase orașe din România pentru noile unități.
 

Pe 27 martie, lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut au deschis 2 restaurante noi în cadrul Coresi Shopping Resort din Brașov. Astfel, noul mall va găzdui primul restaurant Pizza Hut din Brașov și un nourestaurant KFC, cel de-al doilea deschis pentru publicul brașovean.

Continuăm să dezvoltăm rețelele KFC și Pizza Hut în România,luând în considerare atât cererea consumatorilor cât și oportunitățile pe care le identificăm. Publicul din Brașov este unul foarte important pentru noi, iar experiența primului restaurant KFC ne-a arătat că brașovenii apreciază rețetele noastre. Noul centru comercial Coresi Shopping Resort a creat o zonă alternativă de shopping și relaxare în oraș, în care ne-am dorit să fim prezenți cu cele două branduri îndrăgite de români”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC& Pizza Hut România.

Restaurantul Pizza Hut reprezintă o investiție de 420.000 euro, având o suprafață de 220 mp, la care se adaugă o terasă de 74 mp. Prin deschiderea noului restaurant au fost create 35 locuri de muncă. Noul restaurant KFC din Brașov are o suprafață de 130 mp, oferind locuri de muncă pentru 40 de persoane. Pentru deschiderea acestuia au fost investiți 350.000 euro.

Odată cu inaugurarea celor două restaurante, rețeaua KFC în România ajunge la 53 de unități, iar rețeaua Pizza Hut atinge 15 restaurante în București și marile orașe. În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 51 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

Un alt lanț de restaurante care se extinde și în sistem de franciză în România a ales Brașovul pentru deschiderea unor noi unități. Este vorba despre La Plăcinte, care pregătește deschiderea celui de-al treilea restaurant în acest oraș. De asemenea, lângă restaurantul La Placinte va fi funcționa și o unitate Andy’s Pizza, brand adus de basarabeni pe piața românească în 2015.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015