Forum Despre articol: Franciza prăjiturilor ”ca la mama acasă” 197

Mara 23.10.2012 *.193.230.193.34

Suna foarte apetisant\"prajituri ca la mama acasa\" amandine ,savarine dar nu se doneaza sau mai bine zis nu se dau de pomana se cumpara si iar intervin banii.Parca e un facut sa nu mai mearga nimic ce ar produce ceva in tara noastra si daca unii analisti isi dau cu parerea ca suntem sclavii Europei tare ma tem ca au dreptate.Apropo imi ies niste savarine ornate cu frisca si mot de dulceta de capsuni,cirese amare,fragute ...ce sa facem daca nevoia ne invata sa si gatim

IULIAN 23.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Cred ca si-au facut carduri toti rapidistii. Nu cred ca un stelist ar cumpara paine de la d.Copos chit ca ar manca numai mamaliga iar despre amandine nici vorba sau Doamne fereste negrese

George 22.11.2012 *.79-115-175-155.rdsnet.ro

Dragii mosului, in laboratorul Anapan din Pipera misuna soarecii ca la ei acasa, mizeria este pretutindeni, produsele de igienizare lipsesc cu desavarsire, inclusiv hartia igienica...cofetaresele lipesc cu scuipat decorurile pe martipane...directorii stau in scaunele lor din piele si se gandesc la metode noi de exploatare a angajatilor...Anapan a fost odata...ca niciodata...in prezent Anapan este un loc execrabil unde se fabrica de Craciun cozonaci care au la baza lor faina obtinuta din macinarea celor ramasi de la Paste! Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea cum nu se putea mai bine...

c 23.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Bine zis \"poveste\" pentru ca nu cred ca este adevarat daca ar fi adevarat ceea ce se povesteste s-ar simti in gustul preparatelor.Cred ca George este un fost angajat care nu-i place curatenia si nici munca si viseaza aduica ii place sa doarma  somn usor mosule!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.