Forum Despre articol: Cum să-ţi împlineşti visul din copilărie 193

Vasy 24.10.2012 *.193.230.193.34

O Penelopa moderna care nu-si asteapta sotul sa-i cheltuie banii ...le face fromoase pe suratele ei dar si pe ea.N-as vrea sa fiu in pielea marinarului de care nu depinde nici financiar...Femeia moderna stie ce vrea

P 24.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Riscanta specializarea pe un singur segment se pare ca d-na a avut curaj si se vede ca dispunea de o baza financiara sigura si nu risca prea mult.Banuiesc  ca la Epilpulsar se promoveaza si implanturile de podoaba capilara foarte cautate in ultimul timp

Denisa P. 15.11.2012 *.188-27-204-224.rdsnet.ro

Mai bine zi ca ai fost angajata la Epilpulsar Romana si te-ai mutat la Unirii, fraieresti pe altii dar nu fostele cliente.

n 23.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

O SPUNE CONCURENTA, INVIDIA ? DE CE FRAIERESTE? POTI FI MAI EXPLICITA TE ROG+++

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.