Forum Despre articol: Cum să îndepărtezi stresul de la birou 193

Login 03.07.2012 *.193.230.193.34

E foarte greu sa gasesti un loc de munca iar daca il ai cine are curaj sa ridice problema conditiilor de munca? De cele mai multa ori programul este destul de incarcat si nu ai timp sa te gandesti la nevoile individuale...Ideal asa ar fi... Daca stiti in Romania un loc unde sa primeze nevoile angajatului (dar pe bune) ma refer la grad de rudenie pile somajul ar fi o amintire...

DIANA 13.08.2013 *.5-13-90-141.residential.rdsnet.ro

f bune metodele de indepartat stresul de la birou.....o sa le aplic...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.