Forum Despre articol: MBA-ul copiilor, un concept 100% românesc 197

Mariana 29.10.2012 *.193.230.193.34

Viitorul este asigurat de copiii nostri pentru care vrem ce este mai bun si a avut succes pentru ca este un concept 100% romanesc.Sunt sigura ca aceste programe Clever Children vor avea succes si in orasele mai mici. Apropo de ce nu un nume mai romanesc?

RARES 29.10.2012 *.5-13-85-54.residential.rdsnet.ro

Munca cu copiii este frumoasa,este investitia viitorului.Cineva imi spunea-lucreaza in domeniu educatiei-ca sinceritatea lor este debordanta si glasurile lor te face sa te simti bine intr-o lume cum canta M Constantinescu \"minunata\"

29.10.2012

MBA-ul copiilor, un concept 100% românesc

Clever Children, un concept 100% românesc care oferă cursuri pentru dezvoltarea abilităţilor de viaţă ale copiilor precum atitudinea, comportamentul si limbajul, a fost creat în anul 2008, de Violeta Lupu, Franchise Manager al companiei. ”Violeta şi-a dorit dintotdeauna să fie profesoară şi de aici a pornit întreaga poveste,” spune Adrian, unul dintre prietenii Violetei şi totodată unul dintre fondatorii Clever Children. ”În 2007 am înfiinţat firma de training şi consultanţă Clever Business Solutions, adresată în principal pentru training-urile corporate. În martie 2008, mi-am propus să organizez şi cursuri pentru copii pentru că la momentul respectiv am identificat o lipsă, pot spune aproape in totalitate, a programelor de dezvoltare personală pentru copii pe piaţa din Bucureşti. Adrian, fiind om de vânzări a văzut în această idee o oportunitate de a deschide uşile multor companii mult mai uşor, prin intermediul părinţilor care işi aduceau copiii la cursurile noastre şi care apreciau în mod deosebit importanţa trainingului în dezvoltarea personală . Aşa a apărut Departamentul de Training pentru Copii, care oferă cursuri create integral de către noi pentru copiii din România. Programele Clever Children nu sunt trainguri luate din afară şi adaptate la piaţa românească.”, povesteşte Violeta, care deşi la vremea respectivă nu experimentase încă bucuria de a deveni mamă, era extrem de ataşată de cei mici.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.