Forum: Subway merge iar lângă McDonald’s 193

MARA 30.10.2012 *.193.230.193.34

Apetisanta imagine,ce mai iti lasa gura apa.Subway merge bine langa birouri sa institutii de invatamant unde nu lipsesc consumatorii care sunt sa zicem tineri si nelinistiti...

RARES 30.10.2012 *.5-13-85-54.residential.rdsnet.ro

Concurenta este un factor important in orice activitate si diversitatea la fel.Vor merge alaturi si vor oferi produse de calitate altfel nu se poate.Nu ne ramane decat sa le uram succes!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.