Forum: Anteprenorii care s-au îmbogățit din francize 197

Gabriel 01.11.2012 *.193.230.193.34

Cat timp am citit articolul mi-era teama ca nu vei pomeni si de minunatii nostri fotbalisti Mirel Radoi si Razvan Rat dar in pe ultimul paragraf au aparut si ei si mi -ai uns sufletul.(mai putin patronul echipei de fotbal Rapid G Copos renumit prin zgarcenia lui)

IULIAN 01.11.2012 *.5-13-85-54.residential.rdsnet.ro

Gura Targului spune ca Patriciu ar fi printre \"faliti\" si ca averea lui este pe duca...In tarile cu vechi state capitaliste averea se transmite din generatie in generatie ori la noi miliardarii de carton vor dispare peste noapte la fel de repede cum au aparut iar daca provenienta este bugetul statului este blestemata de cei sarmani ...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.