Forum Despre articol: Rețeaua Lidl a ajuns la 151 de unități 193

MIHAI 01.11.2012 *.193.230.193.34

Stie el ce stie vicepresedintele Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania ca piata marilor suprafete de retail este saturata sau chair suprasaturata.Reteaua Lidl se bucura de o buna apreciere si criticile lipsesc este un lucru mai rar la ceva ce este peste limita normalului

MIMI 01.11.2012 *.5-13-85-54.residential.rdsnet.ro

O retea de supermarketuri saturata este in avantajul cumparatorului pentru ca are o oferta foarte larga ,cu posibilitati  de reduceri .Imi fac cumparaturi adesea de la Lidl si le apreciez calitatea si diversitatea marfurilor

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.