Forum Despre articol: Programele Clever Children au ajuns și în Moldova 193

copiiidotati 05.11.2012 *.151.71.139.166

Va salut si Va felicit cu mult drag,este un proiec care e bine venit cred, in orice ungheras de tara,astfel vom reusi sa schimbam fata societatii unde locuim prin buna crestere a copiilor nostri ,pretuind educatia buna ,ca element de mare valoare al poporului nostru.Acesta este si obiectivul de baza al org.Dstra.Va uram succese din numele parintilor care Va apreciaza perseverenta.(or.Chisinau)

Gabriel 08.11.2012 *.193.230.193.34

Parintii acorda o atentie marita educatiei copiilor si pentru ei fac sacrificii imense.Felicitari pentru preocuparea in educatia viitoarei generatii si mult mult succes!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.