Forum Despre articol: O afacere marca Madonna 193

Login 10.07.2012 *.193.230.193.34

Nu sunt corecte statisticile,cred ca multi mai multi romani fac sport nu cred ca suntem codasi la acest capitol. Nu fac parte dintr-o familie de sportivi dar fac miscare cat pot de mult pentru ca stiu ca aceasta este si conditia unei sanatati bune.Sub supravegherea unui parsonal calificat ma refer la salile de fitness cred ca este mult mai indicat Este super frate

maria diana 07.06.2013 *.5-13-101-146.residential.rdsnet.ro

Madonna e in forma si la 70 ani!!!asa cred eu...

maria diana 07.06.2013 *.5-13-101-146.residential.rdsnet.ro

Madonna e in forma si la 70 ani!!!asa cred eu...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.