Forum Despre articol: Cel mai mare KFC din lume la Baku 193

Georgica 14.11.2012 *.193.230.193.34

KFC optzeci de ani are ceva vechime...Daca nu era si la noi caderea comunismului multilateral dezvoltat nici nu auzeam de asa ceva.A adus ceva si capitalismul la noi avem la ce privi dar ne bate vantul prin buzunare acum 22 ani priveam cozile dar cu buzunarele pline.

NONA 21.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Ce este vechi tine de istoria noastra,si daca nu pretuiesti trecutul nu poti construi un viitor sigur si la ceea ce se intampla in prezent ma intreb:ce mostenire lasam noi urmasilor nostri?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.