Forum Despre articol: O franciză asigură „liniştea” în afaceri 193

Mariana 19.11.2012 *.193.230.193.34

Normal fara munca...nu munca l - a creat pe om?Asa invatam noi in vremea comunistilor iar acum as spune ca l - a perfectionat.Cred ca asta se invata acum de la clasa zero care este si ea pe cale de disparitie...de fapt ce nu este in Romanica noastra pe cale de disparitie?

Seby 20.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Iti este asigurata linistea dupa multa munca si faptul ca poti impartasi din experienta altora este un lucru foarte important, dar cei mai importanti sunt banii,banii...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.