Forum Despre articol: Afacere croită din denim 193

Mariana 22.11.2012 *.193.230.193.34

Vor avea succes si in Romania pentru ca in ultimul timp vedetele autohtone pe care nu prea le da talentul pe afara vor sa iese in evidenta si atunci folosesc orice mijloace. Accesoriile vestimentare le sunt chiar la indemana alaturi desigur de un milionar de hartie de care nu ducem lipsa mai avem resurse...

IULIAN 22.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

In orasele mari se simte nevoia evidentierii cu ceva ...Ultimile stiri spun ca economia romaneasca va merge \"ca pe roate prin 2016 deci atunci se asteapta si o crestere a vanzarilor .  Se vor vinde imbracaminte si incaltaminte pentru cei care nu mai incap in articolele de imbracaminte si incaltaminte din anii anteriori pentru ca au crescut ma refer la copiii ca noi parintii ne evidentiem prin ei.Este exclus sa ne ingrasam...Doamne fereste 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.