Forum Despre articol: Black Friday=Blank Pocket? 193

Login 23.11.2012 *.home-309019.b.astral.ro

Traim in Romania si inca nu ne-am obisnuit ca \"ieftin-redus, nu inseamna si calitate\", in plus suntem un popor fruntas la achizitionarea de produse inutile, doar de dragul\" reducerilor\"... Spor la cumparaturi!!

UN STELIST 23.11.2012 *.193.230.193.34

In orasele mari au loc companii fie ca sunt Black Friday sau Black Weekend dar in orasele de provincie nu au loc astfel de evenimente.Daca reducerile  numesc \"vinerea neagra scumpirile se aplica intr - o perioada \"alba\"De ce aglomeratie? Vreau sa-l asigur pe d-l stelist ca Steaua se va califica in primavara europeana ( a avut si echipa o zi proasta  - doar atat)

Stefan 23.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

 Mirajul cumparaturilor sau al chilipirului atrag atat de multi cumparatori ?Orice banut mai bine zis ron economisit ne da o stare de  bine si cred ca o simt si cei bogati care desi au mai vor inca desi au doar o viata

ANA-MARIA 14.01.2013 *.193.230.193.34

Ar trebui sa inceapa reducerile de pe 15 ianuarie...dar se aplica tot in capitala,in provincie mai greu.Marfuri decolorate ,depasite calitativ n-ai sa vezi reduceri nici in ruptul capului,putrezesc pe rafturi dar pretul este neschimbat

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.