Forum Despre articol: Cele 10 Porunci – singurele principii ale unui antreprenor 193

Iulia 26.11.2012 *.5-13-85-183.residential.rdsnet.ro

Foarte frumos a asociat D-l Opritoiu conceptul de antreprenor cu cel de dirijor si principiile pe care acesta trebuie sa le aiba-cele 10 porunci din Biblie.Onestitatea,,seriozitatea,staruinta,flexibilitatea sunt calitatile unui antreprenor integru.

MARIAN 26.11.2012 *.193.230.193.34

Nemaipomenita asociere a principiilor d-lui Opritoiu cu cele zece porunci.Increderea se castiga greu treapta cu trepta si sucesul dobandit usor la fel de usor il pierzi pentru ca lipsesc argumentele principale seriozitate,munca renuntarea la viata personala. Este un OM si  daca mai adaug al lui D-zeu...

Andrada 11.12.2012 *.193.230.193.34

Cand suntem departe ne este dor de ce am lasat in tara dar cand ne intoarcem si vedem ca nu ne este bine regretam.Ar trebui sa inbinam experienta celor care se intorc cu harnicia bastinasilor, sa-i primim cu ospitalitatea romanesca pe cei care au fost ai nostri si nu pe straini care se retrag imediat ce dau de greu sau mai nou isi bat joc de noi,desfiinteaza tot ce mai avem ca sa-i slugarim pe ei degeaba...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.