Forum Despre articol: Jumbo vine în România 193

MIREL 26.11.2012 *.193.230.193.34

Noriel, Roza poneiul povestitor (are multe povesti moase,cantecele haioase si o carte cu ilustratii)Noriel cateii super eroi (vorbesc canta fac glume si raspund la intrebari pentru o joaca interactiva)Noriel Primul meu I-PAD alb negru o jucarie bilingva isteata care imbina joaca si invatatul cu ajutorul de 100 de activitati)Noriel Masina I Motion manuita cu ajutorul volanului dezvolta abilitatile de coordonare si de motricitate fina, Noriel Surorile Tura Vura poznase si vorbarete sunt un real partener de discutie al copilului stimulandu-i vocabularul

ANDREEA 30.11.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

Se mai nasc copii si cat ei vor veni pe lume nu va disparea nici lumea minunata a lor.Jucariile vor fi cautate si ...BUN VENIT JUMBO IN ROMANIA 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.