Forum Despre articol: Cum faci nod la 6.000 de cravate? 70

ANDREI 30.11.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

Esti foarte tare.Nu port cravata tocmai pentru ca nu stiu sa-i fac nod.Cand am vazut titlu am crezut ca s-a inventat ceva de facut nod si cum nu este asa o sa ma ocup de superstitiile de sf Andrei:o sa pun firimituri pe pervazul geamului(pentru ca nu am curte) pentru varcolaci,o sa pun usturoi la usa si o sa pun oalele si canile cu gura in jos si o sa-mi iese si nodul la cravata

Iulia 30.11.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

Chiar daca stii sau nu sa faci nod la cravata,articolul e ca un raspuns,sugestie de cadou pentru cei care isi serbeaza ziua numelui astazi.La Multi Ani acestora!!

Sorin 04.12.2012 *.193.230.193.34

Numaidecat achizitionez o cravata sa o dau Mosului dar la imbracamintea lui nu cred ca o are la ce o asorta mai bine ceva de ale \"gurii\' dar nu prea am talente culinare ...nimic nu-mi iese astazi...a dat soarele...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.