Forum Despre articol: Ce dorințe ai iarna aceasta? 127

CRISTIANA 13.12.2012 *.193.230.193.34

Foarte reusite aranjamentele de Craciun ! As mai adauga -cu voia dv- la frumoasele flori de sezon enumerate conurile de brad din care se pot confectiona niste aranjamentwe frumoase dar nu mai frumoase ca cele de mai sus enumerate

DORU 13.12.2012 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Sa fim sanatosi caci amenintari de genul\"se scumpesc gazele\" ,se scumpeste curentul, se scumpeste benzina,se scumpesc alimentele etc dar ingheata salariile si se inmultesc parlamentarii pentru care fotoliile pe care dorm in sala de sedinte se extimeaza la sute de mii de euro 

2013 31.12.2012 *.193.230.193.34

Am dorit sa mai vad pentru ultima oara anul acesta frumosul aranjament...LA MULTI ANI

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.