Forum Despre articol: Aromă de pizza în sticluță de parfum 117

STEFAN 27.12.2012 *.193.230.193.34

Tot in Canada o firma a avut o idee minunata si pentru romanii stabiliti acolo.Ca sa le mai treaca dorul de sarbatorile din Romania programau taierea porcului pentru cei care solicitau la anumite ore cu tot tacamul:pomana porcului cu sorici (de care ei nu auzise si se minunau cum de mancam pielea porcului)..Ideea e ca aroma de sorici ar fi o varianta inspirata

MIRELA 30.12.2012 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Aroma potrivita Craciunului?Aroma de brad,carnati si toba dar musai afumate...cu nelipsitele HO! HO! HO! si plete albe

ADRIAN 31.12.2012 *.193.230.193.34

Aroma fripturii la ceaun si tuica fiarta cu miere si minciunele

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.