Forum Despre articol: Înghețată cu șuncă sau pizza cu crenvurști? 117

ION 07.01.2013 *.193.230.193.34

Cred ca ardelenilor le-ar place inghetata cu sunca mai ales slabanogii pentru ca unul mai corpolent daca isi calculeaza caloriile le mananca separat.In cele doua posturi din anotimpul cald (SF APOSTOLI PETRU SI PAVEL SI SF MARIA)nu te mai intrebi daca este de dulce( la catolici mi se pare ca sunca este de post)...este de apreciat ingeniozitatea in stabilirea meniurilor

OANA 07.01.2013 *.193.230.193.34

Regula se aplica si celor care nu consuma carne de porc in acest caz vor consuma pizza vegetala

IOANA 07.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Crenvustii se fac din toate resturile ar trebui pizza s-o lase separat .Daca afla italienii cu ce o combina o sa protesteze si se pricep la asa ceva.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.