Forum Despre articol: Realizează tot ceea ce ţi-ai propus în Noul An 197

Noul An 07.01.2013 *.193.230.193.34

As adauga ca de multe ori gandurile pozitive sau daca ai o parere foarte buna despre tine incepi sa-i critici pe cei din jur si sa fii s-o zicem prost.In nici intr-un caz sa nu crezi ca numai tu ai dreptate ca ridicolul este la el acasa...

IONELA 07.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Stim foarte bine cine suntem dar ne doare prostia.Mai bine citesti numai strictul necesar cat stii mai putin cu atat esti mai linistit.Cineva care avea o varsta respectabila spunea ca nu a fost niciodata stresat.dar nici nu studiase prea mult la viata lui...Bine ar fi sa poti respecta niste reguli si ele suna frumos dar din pacate nu depinde numai de noi ci si de cei din jungla pardon jur

MIA 09.01.2013 *.193.230.193.34

Mult succes tuturor care au disciplina germana si mai mult celor care nu o au in Noul AN si  multumiri autorului articolului inspirat ,foarte inspirat si bine ales momentul,felicitari si la mai mare!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.