Forum Despre articol: Zăpada, apele termale și piramidele 123

ROMANUL 09.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Frumos. este si in Austria dar trebuie sa ai la tine si cateva sute de euro. Vezi multe si trebuie sa -ti cumperi suveniruri sa ai ce arata la amici(doar n-o sa-i arati prosopul de la hotel,n-ai sa faci o impresie grozava) Nu pot sa uit ca am intrat intr-un magazin de bijuterii si am facut imprudenta sa rostesc cateva cuvinte .Dupa un telefon scurt (era ceva legat de roman) s-a mai ivit ca din pamant inca un zdrahon care nu s-a deslipit de langa mine mai ceva ca o garda de corp.

TURISTUL 10.01.2013 *.193.230.193.34

Nu  numai pe valea Prahovei este frumos in vacanta de iarna.In Maramures este nemaipomenit mai ales ca se pastreaza \' autehnicul\".In Moldova, Vatra Dornei, Slanic Moldova iar in Banat Baile Herculane-acolo sunt apele termale tamaduitoare,iar Felixul este unic.Pe Valea Prohovei sunt mai multe statiuni si le avantajeaza pozitia geografica,in centrul tarii.Era sa uit drumurile\" noastre toate\" dar sta nu este de bine

IRINA 10.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Cand temperaturile ajund la minus 27 grade apele termale sunt nepretuite,adevarate mine de aur.Mare pacat ca nu stim sa valorificam mai bine astfel de bogatii

MIA 11.01.2013 *.193.230.193.34

Nemaipomenita imagine,imi place enorm.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.