Forum Despre articol: Direcția? Portugalia! 193

MARINICA 11.01.2013 *.193.230.193.34

Castelul Sao Jorge aduce cu castelul Bran de la noi si normal am dorit sa fiu primul care sa postez un comentariu.Este un popor vrednic poporul portughez...ieftin ca braga - este o bautura- nu cred ca are legatura cu orasul portughez

GIGICA 11.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Cred ca si in Potugalia sunt multi romani,asa ca directia este buna,chiar foarte buna

VIOLETA 12.01.2013 *.193.230.193.34

Isi respecta vecinii...Pe noi ungurii ne vor Ardealul ,bulgarii ne-au luat turistii.sarbii nici nu ne recunosc de vecini ne-au ramas moldovenii care suntem tot noi .Ei ne mai recunosc de vecini la competitiile internationale, la Eurovizion ne -au dat o nota f buna in rest nimic

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.