Forum Despre articol: Supermarketurile care n-au mers în România 125

MARIANA 16.01.2013 *.193.230.193.34

Cand a aparut articolul \"Retail ca in Tara Lalelelor\" din 25 octombrie 2012 nu-mi venea sa cred ca se vor promova produsele romanesti dupa sloganul \"din glia romaneasca\".Nu se urmareste decat ca si firavele incercari sa le ucida din faza de conceptie.Erau cautate mai deunazi ciupercile de crescatorie,dar nu pe glia romaneasca,la export

DIANA 16.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Nu ne promovam produsele si nici nu profitam cand avem ocazia.Apropo se face o buna publicitate magazinelor La doi pasi ,

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.