Forum Despre articol: Din culisele KFC 118

MARA 18.01.2013 *.193.230.193.34

Si cenusa are potasiu.Lipsa potasiului deschide alcoolicilor pofta de bautura.Un lant al slabiciunilor cum ar spune Caragiale.Felicitari Ady pentru sinceritate si pentru ca esti un bun coleg!

RARES 20.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Un articol foarte interesant si cel care l-a scris a avut mult curaj . Felicitari si ma bucur cand aud ca cineva mergea cu placere la munca.Cand esti tanar este totul posibul

MARIANA 22.01.2013 *.193.230.193.34

Felicitari ! Asa mai aflam si noi cate ceva din culise.Cand esti servit frumos nu conteaza ca  mananci si ce nu-ti place.Nu degeaba se spune ca ce e frumos si lui D-zeu ii place

Terry 24.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Bun de stiut..apropo de \"savuroasele\" sucuri...macar sunt racoritoare..;))

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.