Forum Despre articol: Timpuri noi pentru Profi 125

MIA 18.01.2013 *.193.230.193.34

Imbucurator este faptul ca s-a gandit cineva si la mediul rural. Populatia din acest mediu este imbatranita inainte de vreme pentru ca si mediu in care traieste este mult in urma..

IULIAN 20.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Inca mai merg si chiar se extind unele lanturi de magazine.Renuntam la imbracaminte, mobila dar nu vom putea renunta la mancare si cumparam alimente...fie ele bio sau cu nenumarate euri 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.