Forum Despre articol: Spălătoria auto care vine la tine acasă 119

MARIAN 21.01.2013 *.193.230.193.34

Niste numere de telefon prin care sa cerem serviciul la domiciliu dar musai cu persoane care sa arte ca in imaginea de mai sus.Pe soselele noastre este atata mizerie incat cu greu se obtine un luciu cu detergentii folositi in strainatate.Trebuie dublata si cantitatea de detergenti si timpul de folosire.

IULIAN 21.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Neaparat la trecerea frontierei trebuie spalate masinile pentru ca afara se cunosc masinile care vin din Romania dupa cum sunt de murdare.Un alt avantaj pe care numai noi romanii il avem

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.