Forum Despre articol: Franciza este afacerea viitorului 118

MARA 23.01.2013 *.193.230.193.34

D -l Panczel Zoltan este profesor la o facultate particulara ca la stat il paste incompatibilitatea.Imi plac lanturile de la costum...banatenii -s fruncea

Doris B 24.01.2013 *.mail.fornetti.ro

Stimata doamna MARA,

Domnul doctor Panczel este unul din cei mai inteligenti oameni, iar in domeniul managementului si francizei este fara indoiala, un exemplu. Poate il cunoasteti personal, poate nu, insa cometariul dvs nu are de a face cu interviul in cauza. Ca lider al Fornetti Romania, a dus compania in top si este un model de urmat pentru toti cei care pornesc o afacere. Este doctor in economie, lucru care intareste cunostintele domniei sale. Iar lanturile de la gat...tin sa va anunt respectuos ca domnia sa poarta un costum care reprezinta ceva, insa va las sa va documentati si abia apoi sa va luati de \"lanturi\"

Cu respect!

Jul 24.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Un sfat excelent si un exemplu demn de urmat!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.