Forum Despre articol: Franciza care spală efectele crizei 119

MARA 04.02.2013 *.193.230.193.34

Are arie internationala de activitate d-l Iacob N.Imi place moldoveanul si ii doresc mult succes in continuare.Mi-ar placea sa aud ca presteaza si la yachturile din delta si lunca Dunarii...

Nicolas 05.02.2013 *.78.97.26.222

Mara

Institutul Politehnic din Iasi nu este o scoala generala, unde se pot inscrie doar localnicii din zona Moldovei. Este o institutie de invatamant superior cu profesori de inalta clasa unde vin studenti din toata tara si nu numai. Noi fiind francizori, nu prestam servicii in cadrul francizei, faci o confuzie de termeni. Francizatii nostri presteaza servicii dupa ce obtin know how-ul afacerii. Daca te intereseaza sectorul \"yachturi\" din lunca Dunarii, iti oferim cu drag tot training-ul necesar. 

IULIAN 05.02.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Am fost coleg cu Mara la scoala si te asigur ca a petrecut cativa ani in orasul teilor lui Eminescu chiar in salile de curs de care sper sa-si aminteasca cu mult drag...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.