Forum Despre articol: Tendințe de primăvară 70

MARIANA 13.02.2013 *.193.230.193.34

Vine primavara si moda este in pas cu ea...Suna muzical un nume de femeie in moda si mi se pare drept ca noi femeile sa ne ocupam de frumos dar poate sunt subiectiva.

IULIAN 13.02.2013 *.5-13-99-81.residential.rdsnet.ro

Mult mai greu este sa te mentii lider .Se pare ca stiu ce fac  si fac ce stiu foarte bine.Folosesc fiecare prilej sa-si promoveze activitatea si nu au de castigat decat noi consumatorii care nu suntem in pas cu moda dar ne informam  

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.