Forum Despre articol: Big Mac-ul adus la masă 117

MARIANA 21.02.2013 *.193.230.193.34

Mereu se reinventeaza.reorienteaza si asa si trebuie pentru a rezista.Te simti \"cineva\" cand esti servit.Iti cari tacamurile si acasa si folosesti plasticul la iarba verde destul ca sa strambi din nas cand esti in oras...

IULIAN 24.02.2013 *.5-13-86-223.residential.rdsnet.ro

Toate schimbarile sunt de bun augur.Prea erau toate la pachet si parca te invita sa pleci cat mai repede.O zicala veche spune ca daca stat mai mult intr=un loc prinzi radacini sau mai pe romaneste sporesti numarul

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.