Forum Despre articol: Mărțișoarele din supermarketuri 91

MIA 01.03.2013 *.193.230.193.34

Toate articolele din prima zi de primavara ar trebui sa inceapa cu \"martisor\".Niste martisoare adecvate pentru moldoveni care sunt pastratorii traditiilor si sa fie un bun inceput pentru toate domeniile de activitate,o primavara mult prea frumoasa tuturor

RARES 04.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Daca nici la numarul de metri patrati marketuri pe locuitor nu suntem fruntasi atunci nu stiu la ce am fi si noi printre fruntasi.Eram mai mult ca sigur ca aici suntem printre primii dar ne apropiem virtiginos,sanse avem slava Domnului 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.