Forum Despre articol: Alimentația sănătoasă, o oportunitate de afaceri 91

RARES 06.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Sanatatea este nepretuita si ne dam seama de acest dar abia cand nu-l mai avem.Este imperios necesar sa mancam sanatos.Dar oare ce mai este sanatos?Fructele si legumele sunt tratate cu pesticide,carnea de pasare crescuta fortat,painea neagra vopsita cu coloranti sintetici zaharul brun este scump si etc

GABRIEL 08.03.2013 *.193.230.193.34

Circula atatea informatii despre alimente ca chiar este o dilema in a alege ceva sanatos.Parca protectia consumatorilor ar fi pusa sa urmareasca calitatea produselor dar numai cu numele sa fie ceva sigur ca avem prea multe incertitudeni...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.