Forum Despre articol: 8 Martie- Ziua Internațională a Femeii (a Mamei) 193

MIA 08.03.2013 *.193.230.193.34

Candela vietii,care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza...ce pot sa spun despre mama care ma priveste de sus ... as da orice pentru o imbratisare...

IONUT 08.03.2013 *.193.230.193.34

Cand ne este greu nu de multe ori rostim \"MAMA\" si nu poate fi decat o chemare ...o chemare a copilului din noi pe care o purtam in suflet toata viata

RARES 09.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Sa fii femeie nu-i usor/Sa fii pe placul tuturor/Ajungi apoi mama sa fii/Sa cresti,sa plangi langa copii/Dar este si adevarat,ca este cel mai minunat/Sa fii femeie si iubita/Sa fii sotie si mamica/Si azi mai mult decat oricand/Dai vietii sens pe acest pamant! 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.