Forum Despre articol: Un buchet de flori...de ce nu o grădină? 125

MARIA 09.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Gradinaritul este un mijloc de relasare dupa o zi de munca la birou si intamplator mica mea gradina are cativa pitici.Am citit undeva ca un englez avea o colectie de pitici impresionanta...Neaparat voi merge la targul de primavara

MARA 11.03.2013 *.193.230.193.34

Incepem sa ne ocupam si noi de gradinarit.O oaza de frumos si de ce nu de sanatate...O combinatie de plate aromate-cimbru,menta busuioc , galbenele si aloe - imi vin doar cate in minte folosite in alimentatie dar si in cosmetica...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.