Forum Despre articol: Afacerea care îți garantează succesul 119

Florin 25.04.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Nu cred ca astfel de saloane de infrumusetare duc lipsa de clienti si nu neaparat de genul feminin.Au inceput si barbatii sa se respecte pentru ca si aspectul fizic conteaza .Un om ingrijit impune respect si este bagat in seama.Calitatea serviciilor este prima conditie care te recomanda si asigura si profitul care este vanat de toti investitorii.

MIA 15.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Daca nu ai grija de felul cum arati inseamna ca nu te respecti.Cand ai o familie si un servici de 8-9 ore oricat de organizata ai fi nu prea mai ai timp sa-ti imbunatatesti imaginea iar cand o faci obtii niste rezultate care sa te multumeasca si de durata este ok

diana 15.05.2013 *.5-13-91-25.residential.rdsnet.ro

Epilarea definitiva cred ca ar fi un atu in plus pentru orice femeie!Cat despre saloanele de infrumusetare macar o data pe luna ar trebui sa ne permitem fiecare dintre noi sa le vizitam!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.