Forum Despre articol: Volatilitatea, caracteristica principală a pieţei de franciză 193

SOFIA 12.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

la dobanzile,comisioanele ,asigurarile pe care trbuie sa le achiti la banci plus documentatia stufoasa sunt cateva din problemele care iti taie cheful de orice ai face dar nici nu ne descurcam fara ele...Mult succes targului si neaparat il voi vizita

VICTOR 15.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Afirm cu convingere IFBE este o reusita.Cuvintele sunt sarace pentru caracterizarea participantilor ,adevarati profesionisti de care avem nevoie in toate domeniile de activitate

CATINCA 23.07.2013 *.193.230.193.34

Mai multa publicitate pietei de franciza ar fi de mare ajutor

DIANA 23.07.2013 *.5-13-95-84.residential.rdsnet.ro

Publicitate mai multa si sunt convinsa ca se va extinde si cunoaste piata francizei...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.