Forum: H&M deschide cel de-al 25-lea magazin din România - modă 70

SARA 14.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Cand este vorba de locuri de munca care la noi nu prea sunt sau cum spunea nenea Iancu lipsesc cu deavarsire ne descretim fruntile si asa brazdate destul de vizibil...

ILIE 15.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Bine ca si provincia este bagata in seama,imi plac plaiurile buzoiene si buzoienii desigur

DODY 19.07.2013 *.193.230.193.34

Dupa concedierile din sistemul bugetar,nu ar strica niste locuri de munca in domeniul privat

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.