Forum Despre articol: Calitate, nu cantitate 193

SARA 19.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Este normal sa nu fie multumita toata lumea si mi se pare nimeria zicala \"decat mult si rau mai bine putin si bun\", calitatea este importanta in toate domeniile de activitate

MARA 20.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Suntem la inceput si nu emitem pretentii ca astfel de manifestatii sa se bucure de un succes asa cum s-a intamplat in primavara la Paris.Vecinii de granita nu prea ne recunosc ma refer la  bulgari,fostul bloc iugoslav si chiar la unguri.Din surse demne de incredere stiu ca adevaratii unguri sunt amabili ceea ce nu se aplica la unii ceangai ca sa nu generalizez

ILIE 18.07.2013 *.193.230.193.34

Noi romanii nu stam prea bine la capitolul PROMOVARE...desi SLAVA DOMNULUI avem cu ce

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.