Forum Despre articol: Mobilă de milioane de euro 125

Rares 25.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

In ultimul timp in Romania s-a construit foarte mult si a fost cautata implicit si mobila.

maria diana 27.05.2013 *.5-13-91-96.residential.rdsnet.ro

8,3 mil e o suma....fabuloasa..felicitari pt articol

MARIAN 18.07.2013 *.193.230.193.34

Ne schimbam ,daca ne permitem,din cand in cand si mobila si daca este una de calitate,renuntam la cea veche care incontestabil este facuta din altfel de materie prima..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.