Forum Despre articol: Franciza la puterea a patra 24

MARA 30.05.2013 *.5-13-86-178.residential.rdsnet.ro

Limita minima 3 luni mi se pare exagerata.Cam de la 5 luni incep primele silabe care sunt ma sau ta. Cu desenele animate sau jocuri care sa-i antreneze in a folosi o limba straina dupa imlinirea varstei de 2 ani este ceva mai realist va spune o mamica care are 4 prunci.

BARZA 30.05.2013 *.5-13-86-178.residential.rdsnet.ro

Minunea asta de bebelus ne arata cam ce-i poate pielea la varsta lui :se taraste in patru labe si duce totul la gura inclusiv limba engleza

maria diana 31.05.2013 *.5-13-92-144.residential.rdsnet.ro

consider ca dupa 3 ani poate invata lb engleza un copil...

Beniamin 17.07.2013 *.69.140.93.212.static.cluj.rdsnet.ro

Varsta ideala pentru inceperea invatarii unei limbi straine coincide cu varsta ideala invatarii limbii materne.

La fel cum in limba materna, prima etapa e de ascultare, apoi urmeaza etapa de imitare, si abia apoi vine etapa in care copilul formuleaza idei din proprie initiativa, exact la fel e cu limbile straine.

Dvs cand incepeti sa vorbiti cu bebelusul in limba materna ( romana, in cazul de speta)?

Inca din burtica, banuiesc.

La fel, daca dorim ca un copil sa invete o limba straina, prima data il expunem limbii respective(ascultare), apoi el va imita sunetele, fara sa le inteleaga neaparat, iar apoi va ajunge la etapa de vorbire constienta.

Cu cat incepe mai repede acest proces, cu atat mai bine.

Copiii, daca invata de foarte mici o limba straina, pot ajunge sa gandeasca direct in limba respectiva, fara sa fie nevoie sa mai traduca in minte cuvintele din Romana in limba respectiva.

mama 31.07.2013 *.193.230.193.34

Daca eu sunt insarcinata in luna a v-a pot sa incep cursurile de limba engleza in ideea ca micutul va prinde ceva...imi iau bona englezoaica poate ma ajuta si la alaptat dar cu ce o platesc?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.