Forum Despre articol: Povestea noilor francizați Helen Doron 24

PARINTELE IULIAN 01.06.2013 *.5-13-85-141.residential.rdsnet.ro

\"LASATI COPIII SA VINA LA MINE\" ...a spus Mantuitorul Iisus Hristos.Acest indemn al Mantuitorului ne obliga si pe noi parintii de a ne creste copiii in dragoste fata de Dumnezeu si semeni si a le arata calea frumoasa de urmat in viata in toate limbile pamantului. Alaturi de sacrosantul cuvant MAMA toti copiii sa rosteasca si cuvantul pace

MARIUS 03.06.2013 *.5-13-85-230.residential.rdsnet.ro

Prin anii 5o-6o era la moda sau mai bine zis se baga pe gat limba rusa;prin 7o-8o limba franceza iar acum limba engleza dar este cautata si cea germana tot in ideea migrarii fortei de munca spre alte tari...

maria diana 07.06.2013 *.5-13-101-146.residential.rdsnet.ro

Consider ca un copil cu varsta de 4 ani poate incepe cursurile de lb engleza....la gradinita unde predau progresul e evident..

Mariana 04.07.2013 *.193.230.193.34

Copiii sunt viitorul acestei natiuni si nu ne este indiferent ...cel putin asa ar trebui ....

English teacher 27.10.2013 *.86-124-1-62.rdsnet.ro

Sunt multi profesori care predau limba engleza la gradinite si au rezultate extraordinare. Totul depinde de munca profesorului , de vointa parintilor si a copiilor. Metoda Helen Doron este o metoda bine gandita, doar ca este si costisitoare . De ce nu se tin cursuri pentru profesorii care predau la gradinite? Noi ramanem in anonimat doar pentru ca metoda noastra nu are un nume? Se poate lucra frumos si fara un brand!!!!!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.