Forum Despre articol: O afacere ”E-friendly” 91

MARIUCA 13.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Alimentatia este principalul factor in mentinerea sanatatii.Ideal ar fi ca toate produsele alimentare sa fie proaspete iar conservele sa fie cat mai eco.De ani de zile fac conserve care tin destul de bine daca sunt sterilizate corect fara sa pun conservanti.

RARES 15.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Asa au trecut si micii nostri ,s`au luat de bicarbonatul de sodiu care este cel mai putin nociv fata de altele...

IULIAN 19.06.2013 *.188-26-122-191.rdsnet.ro

Nu scapam usor de eeuri...si o sa apara si altele

DIANA 19.06.2013 *.5-13-89-231.residential.rdsnet.ro

astept sa adauge pe alimente CEEF sa vedem si noi ce mancam mai exact...dar si asa tot nu avem incredere....

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.