Forum Despre articol: Unde mergi în concediu? 119

ION 22.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Perla Moldovei nu-si dezminte numele si atrage an de an toti mai multi turisti Apele minerale foarte bune in tratarea afectiunilor interne sunt un motiv in plus care te face sa nu o treci cu vederea...

gabryelo1 24.06.2013 *.5-13-90-182.residential.rdsnet.ro

Confirm si eu ce s-a scris in acest articol referitor la statiunea din SLANIC MOLDOVA supranumita si \"Perla Moldovei\" unde am fost chiar in acest week-end. Lume multa.... vreme splendida....ape care fac adevarate minuni pentru cei bolnavi....intr-un cuvant ...o locatie deosebita unde sa-ti petreci concediu...

diana 24.06.2013 *.5-13-90-182.residential.rdsnet.ro

Si eu am fost in week-end in Slanic!!!E atat de frumos si sanatos!!pacat ca nu apreciem ce avem la noi in tara.....

CALATORUL 24.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

M-ati convins ,Moldova asteapta=ma viin...

MIKY 01.07.2013 *.193.230.193.34

Cel mai frumos loc din Moldova,Romania,Europa,Glob...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.