Forum Despre articol: Cele 10 porunci în social media marketing 193

MARA 10.07.2013 *.193.230.193.34

Legile de mai sus sunt universal valabile,merg aproape in toate domeniile...nu este o lege a concurentei?...

ION-ION 10.07.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Legile nu sunt facute sa fie respectate...fara victime nu ar mai fi lupta....viata este o lupta,deci la razboi inapoi,la placinte inainte

DIANA 15.07.2013 *.5-13-94-76.residential.rdsnet.ro

LA NOI AR TREBUI SA FUNCTIONEZE LEGEA RABDARII...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.