Forum: EXIMTUR, două decenii de tradiție pe piața de turism - domenii diverse 119

MARIANA 26.07.2013 *.193.230.193.34

Mamaia, este una din cele mai cautate statiuni din Europa,este adevarat ,Mazare are o contributie insemnata

MIA 29.07.2013 *.193.230.193.34

Imi plac \"atentiile \" cu imortalizarea celor mai frumoase imagini...ce bine ar fi ca la plecare cei care le place sa faca poze sa primeasca cate o camera de filmat chiar si imprumut..

gica 30.07.2013 *.5-13-92-42.residential.rdsnet.ro

Toate agentiile de turism au...succes intr-un fel sau altul....

Mamaia intr-adevar are mare cautare pe piata turismului dar putini isi permit...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.