Forum Despre articol: O franciză născută la munte 114

MAIA 06.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

In Germania orice produs alimentar proaspat are un pret care a doua zi scade pentru ca nu mai este la fel de proaspat.La noi ridica pretul daca vede ca produsul se vinde s-au il tin si-l apala cu detergenti zile la rand sau mai nou se foloseste de un spray care ii da luciu...

IRINA 08.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Imi ploua in gura si mai sunt si insarcinata...neaparat merg la Brasov,aerul curat ii face bine si micutului....

DIANA 11.08.2013 *.5-13-95-152.residential.rdsnet.ro

Adevarul e ca si mie imi ploua in gura cand citesc ce scrie redactorul site-ului...cand mai vad si imaginea....delirez...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.