Forum Despre articol: Poșta Română vrea să-și dea brand-ul în sistem de franciză 123

MIA 12.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Cum sa dispara una din cele mai vechi institutii alaturi de CEC ....am crescut cu ele...Din banca s-au rupt fel de fel de banci si toate ne jupoaie de vii...

MARA 12.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

La noi in oras erau trei oficii postale ; unul la intrarea in oras ,al doilea in centru si al treilea la iesirea din oras.L-au desfiintat pe cel din centru care era aproape de Primarie si Trezorerie unde se stie se platesc cele trei sute de impozite datorate la bugetul local si de stat.Umbla lumea inebunita sa plateasca darile pentru alte judete unde institutiile de mai sus nu prea au voie sa le incaseze pentru ca cineva de sus a gandit in defavoarea omului,ca de obicei

DIANA 13.08.2013 *.5-13-90-141.residential.rdsnet.ro

ATATEA PERSOANE CARE LUCRAU PA POSTA ROMANA AU RAMAS FARA LOCURI DE MUNCA.. .SA FIE UN COLAC DE SALVARE FRANCIZA?SUCCES..

ION 05.09.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Daca nici POSTA nu-si justifica activitatea cand si cel mai putin dotat cu inteligenta isi da seama de asta inseamna ca in tarisoara noastra se distruge tot mai ales obiectivele de importanta majora...interesul este sa nu fie bine...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.